INFRAWAVE Infrarood cabine 115 x 101 x 202cm

00308
€2 999,00
Op voorraad
1
Productgegevens

INFRAWAVE RR-110 Infrarood cabine 115 x 101 x 202cm

Compacte INFRAWAVE infraroodsauna voor 2 personen met een leveringstermijn van 1 tot 7 weken. Gemaakt van origineel Canadees red cedar hout (PEFC) of Red Ayous, compleet met alle benodigde accessoires en voorzien van de nieuwste technologie. Het heeft een geavanceerde elektronische regeleenheid, waarmee u de intensiteit en temperatuur van de stralingselementen kunt aanpassen. Met de schakelaar op de behuizing van de heater kunt u kiezen tussen full-spectrum infrarood heaters of magnesiumoxide. De vloerverwarming / beenstraler kan u ook uitschakelen. standaard uitrusting

* Geleverd in origineel Canadees red cederhout (PEFC) of Red Ayous, buiten verticale afwerking en binnen horizontale afwerking in Canadees rood cederhout of Ayous.

* Canadese red cedar of Ayous bank en neksteun
* Veiligheidsglas getinte glazen deur 1850x590x8 mm met bruine scharnieren en handvat; Mits meerprijs kan u de voorwand volledig in veiligheidsglas verkrijgen.
* Digitale Controle-eenheid met sturing 3 adaptieve zone’s,
* Duo infrarood heaters (magnesium Oxide en Quartz Full Spectrum) voor de rug en front, Magnesiumoxide, infrarood voor de benen en vloerverwarming;

2 DUO rug infraroodstralers 350W, 2 DUO front infraroodstralers 500W, 1 Magnesiumoxide heater 500W voor kuiten en een Vloerverwarming 80W om de voeten op te warmen.

* 2 LED RGB kleurentherapie strips in het plafond, inclusief afstandsbediening

* Draagbare Bluetooth-luidspreker

* Aromatherapie

* Maatwerk ook mogelijk mits extra kost; Standaard wordt de cabine in 6 delen gemaakt. Indien er weinig ruimte is om de cabine ter plaatse te krijgen, kan u de voor- en achterwand ook in meerdere delen hebben mits een meerprijs.

Optimaal rendement.

De DUO behuizing is ontworpen in het vooraanstaande laboratorium Seibersdorf en samengesteld om met de speciale reflector het absolute rendement de bereiken. De speciale reflector doet de IR-stralen weerkaatsen totdat ze uw lichaam bereiken. Met de geavanceerde DUO infrarood stralers heeft u alle benodigde techniek in huis. De Veilige XL Full-spectrum infrarood straler verwarmt direct het lichaam, zonder opwarmtijd. De infrarood dringt veilig door tot dieper liggend spierweefsel waardoor de totale ontspanning gemakkelijker wordt bereikt. Deze gepatenteerde Duo XL Full Spectrum stralers bieden een ongekend rendement en comfort dankzij de snelle opwarming en hun vermogen elektrische energie precies daar om te zetten in warmte warmte waar die gewenst is, IN HET LICHAAM. De magnesiumoxide infrarood straler verwarmt hoofdzakelijk de lucht welke weer het lichaam verwarmt. een heerlijke warme omgeving waarin het goed ontspannen en transpireren is, en waarmee u tevens uw lichaam reinigt.

Geavanceerde electronische besturing.
Met de dimbare besturing kunt u het vermogen van de infraroodstralers regelen. Bij minder vermogen is de kerntemperatuur van de full-spectrumstraler lager, hierdoor verschuift de golflengte meer naar het lange golfbereik en minder intens. Op deze manier kunt u de meest optimale instelling kiezen die het beste bij uw persoonlijke voorkeur past. Spierontspanning met een hoge of lagere temperatuur in de cabine, de bediening is gemakkelijk en comfortabel te gebruiken. Met deze bediening kan je de cabine in- en uitschakelen, de tijd en temperatuur instellen, selecteren welke stralers je wil laten werken, de mooie kleurenlichttherapie.

Gezonde warmte.
De infraroodwarmte van de Full spectrum straler voelt niet alleen er comfortabel en aangenaam aan, maar heeft ook een verzachtend effect op pijn. Onderzoek heeft aangetoond dat infraroodlicht spierpijn en andere pijnen effectief verzacht. De aangename warmte die het infrarood genereert, dringt diep door in uw huid en helpt de bloedcirculatie stimuleren en uw spieren verwarmen. Hierdoor worden uw spieren zachter en ontspannen zich. Van alle gezondheidsklachten komt rugpijn, na hoofdpijn, het meest voor. Bij mensen jonger dan 45 jaar vormen rugklachten zelfs de meest voorkomende reden tot ziekteverzuim. Onze infraroodcabine met de S-CURVE Full spectrum infraroodstralers is als een oase van ontspanning en kan bijdragen tot verlichting bij rugklachten.

Bewaar dit product voor later