INFRAWAVE Infrarood cabine’s

PROFITEER VAN DE ACTIE’S IN ONZE SHOWROOM.

Onze Infraroodsauna’s zijn dubbelwandig en genieten van een uitgebreide garantie: 25jaar garantie op de magnesiumoxide infrarood stralers en 5 jaar op de Quarts-infraroodstralers.
Naast de verschillende houtsoorten van origineel Canadees red cedar hout (PEFC) of Red Ayous, zijn deze cabines ook beschikbaar met de nieuwste technieken en de modernste full spectrum Duo infraroodstralers (IR-C – IR-B – IR-A) , van langgolvige IR-straling tot quartzstralers met korte golven (IR-A),
Alle cabines zijn uitgerust met een speciaal voor Alpha Wellness Sensations ontworpen geavanceerde electronische besturing met dimfunctie. Met deze digitale sturing, kan je de cabine aan- en uitzetten, de temperatuur en de tijd instellen , het licht aan- en uitdoen, selecteren welke stralers je wil laten werken en meest belangrijke ook de intensiteit van de infraroodstralers bepalen en aanpassen naar uw eigen voorkeur. Alles onder controle, temperatuur en intensiteit. Genieten van de indringende warmte of reinigende transpiratie, de veilige Duo Full spectrum infraroodstraler verwarmt direct het lichaam, zonder opwarmtijd. Dringt veilig door tot dieper liggend spierweefsel waardoor de totale ontspanning gemakkelijker bereikt wordt. De magnesiumoxidestraler verwarmt hoofdzakelijk de lucht en langzaam ook je lichaam.
Bij ons in de winkel bent u welkom om de prijs vragen van infraroodcabine en deze zelf te ontdekken. Ze hebben een modern interieur en exterieur design. Uw veiligheid staat voorop, onze stralers zijn getest en ontwikkeld door het vooraanstaande Seibersdorf laboratorium in Oostenrijk. Kies voor de juiste techniek, het beste, kom bij ons langs voor een aangenaam gesprek en advies en investeer in je gezondheid!

Verfijnen op