Island Spas, ergonomisch, energiebesparend & krachtig

Noem het een bubbelbad, massage bad, jacuzzi of een spa, het zijn de ISLAND SPA massagebaden van fabrikant Artesianspas uit Las Vegas. Elk kenmerk van deze Island spabaden zijn ontworpen om de gebruiker te laten genieten van de ultieme ervaring, uw eigen unieke therapeutische massage ervaring.
Islandspas bubbelbaden zorgen ervoor dat de vorm van uw massage bad mooi aansluit met je menselijke lichaamsvorm.

Ergonomisch ontworpen stoelen, zodat je niet gaat drijven en goed zit of ligt. Dankzij de Helix massagejets verspreidt de waterkracht massage zich beter over uw lichaam, zodat de massage deugdzaam blijft hoelang u zich ook laat masseren, de massage zal nooit pijnlijk zijn. Islandspas is uitgerust met verlichte watervallen, het geluid van de optionele ingebouwde bluetooth stereo , LED therapieverlichting met grote kleurenspots, roestvrijstalen Helix Jets met regelsysteem die zo geplaatst zijn om u de juiste aangepaste unieke massage te geven, krachtige high-flow pompen, waterzuiveringssysteem,…

Ervaar de exotische betovering van uw Island Spa, dag in dag uit, met zo een groot comfort en aangename luxe.
Waarom op zoek gaan naar ontspanning aan de andere kant van de wereld als u dagelijks de rompslomp kunt ontvluchten in uw Island Spa. Rustig en ontspannen, samen met anderen, speels en spannend, u kunt nu uw deur uitgaan en uw eigen “Island” betreden, gebouwd om aan uw wensen en behoeftes tegemoet te komen.

Island Spas biedt u een Ultieme massage dank zij de Helix jets, zeer goed comfort dankzij de aangename zit en ligplaatsen, het ingebouwde instap trapje, de goede energie-efficiëntie en waterzuivering.

NU NOG EEN EXTRA KORTING IN ONZE SHOWROOM.

Verfijnen op