SENSES Infrarood cabine infraroodsauna

00324
€9 999,00
Op voorraad
1
Productgegevens

SENSES Infrarood cabine 116cm of 131cm of 185cm

Deze luxueuze Infrarood cabine Senses is eigenlijk een ‘a la carte’ cabine die samengesteld en gebouwd wordt volgens de wensen van de klant. Dit is een van de toppers in het infrarood assortiment waarvan alle mogelijke keuzes standaard te kiezen zijn zonder meerprijs. Je kan je eigen houtsoort binnen kiezen, de kleur van buitenafwerking kiezen en de structuur van de Senses is zo geconcipieerd dat je de eiken buiten-profielen kan toevoegen waar je wil en dit zowel verticaal als horizontaal. Dit maakt van de Senses een origineel paradepaardje waar je je eigen stempel in kan drukken. De cabine heeft een lederen zitting en verwarming werd ingewerkt in de banken. bovendien is ze uitgerust met de Alpha Dimmable control waarmee je de intensiteit van de achter- en voorwandstralers kunt regelen, terwijl de been- en vloerverwarming aan- of uitgezet kunnen worden. Door de temperatuur vooraf in te stellen, zal de cabine een stabiele temperatuur behouden tijdens een infrarood sessie. Alles om uw ervaring zo individueel mogelijk te maken. Deze Senses infrarood sauna is verkrijgbaar in 3 standaard maten en is geschikt voor maximaal 3 personen. Wordt steeds op bestelling geproduceerd, leveringstermijn tussen de 4 en 16 werkweken.

Standaard uitrusting
 • Buitenafwerking in MDF RAL 9005 zwart eventueel met eiken decoratieve profielen
 • Binnen afwerking in Canadees rood ceder of hemlock of ayous of espenhout
 • Bank, ergonomische rugleuningen en vloer in Canadese rode ceder
 • Lederen hoofdsteunen en lederen kussens bekleding van de bank
 • Ruggensteun
 • Veiligheidsdeur van helder glas 1970x650x8mm met geschilderde scharnieren en handgreep passend bij de MDF-kleur
 • Alpha dimbare besturingseenheid
 • Kwartsstralers met rode gevlokte roosters, vloer- en stoelverwarming
 • LED kleuren lichttherapie in houten frame
 • Bluetooth-verbinding inclusief 1 luidspreker
 • Ook maatwerk mogelijk of bespreekbare optie’s

Optimaal rendement.

De Quartz Vitae behuizing is ontworpen in het vooraanstaande laboratorium Seibersdorf en samengesteld om met de speciale reflector het absolute rendement de bereiken. De speciale reflector doet de IR-stralen weerkaatsen totdat ze uw lichaam bereiken. De Veilige XL Full-spectrum infrarood straler verwarmt direct het lichaam, zonder opwarmtijd. De infrarood dringt veilig door tot dieper liggend spierweefsel waardoor de totale ontspanning gemakkelijker wordt bereikt. Deze gepatenteerde XL Full Spectrum stralers bieden een ongekend rendement en comfort dankzij de snelle opwarming en hun vermogen elektrische energie precies daar om te zetten in warmte warmte waar die gewenst is, IN HET LICHAAM, een heerlijke warme omgeving waarin het goed ontspannen en transpireren is, en waarmee u tevens uw lichaam reinigt.

Geavanceerde electronische besturing
Met de dimbare besturing kunt u het vermogen van de infraroodstralers regelen. Bij minder vermogen is de kerntemperatuur van de full-spectrumstraler lager, hierdoor verschuift de golflengte meer naar het lange golfbereik en minder intens. Op deze manier kunt u de meest optimale instelling kiezen die het beste bij uw persoonlijke voorkeur past. Spierontspanning met een hoge of lagere temperatuur in de cabine, de bediening is gemakkelijk en comfortabel te gebruiken. Met de optionele Adaptive Smart Control sturing bedient eveneens muziek, eventuele ventilatie en hiermee kan je 6 verschillende groepen van stralers verschillend in stappen van 1% dimmen. Ook heeft de Adaptive Smart Control sturing een Wifi functie, zodat je je cabine al dan niet op afstand kan besturen met een App op je Smartphone of tablet.

Gezonde warmte.

De infraroodwarmte van de Full spectrum straler voelt niet alleen er comfortabel en aangenaam aan, maar heeft ook een verzachtend effect op pijn. Onderzoek heeft aangetoond dat infraroodlicht spierpijn en andere pijnen effectief verzacht. De aangename warmte die het infrarood genereert, dringt diep door in uw huid en helpt de bloedcirculatie stimuleren en uw spieren verwarmen. Hierdoor worden uw spieren zachter en ontspannen zich. Van alle gezondheidsklachten komt rugpijn, na hoofdpijn, het meest voor. Bij mensen jonger dan 45 jaar vormen rugklachten zelfs de meest voorkomende reden tot ziekteverzuim. We zorgen ervoor dat onze Senses infrarood sauna’s continu worden uitgerust met de laatste technologische innovaties. Gemaakt van origineel Canadees red cedar hout (PEFC), compleet met alle benodigde accessoires en voorzien van de nieuwste technologie.

Bewaar dit product voor later