Spa Cyclone filter reiniger apparaat

00385
€32,95
Op voorraad
1
Productgegevens

Spa Cyclone filter cleaner ,Filterreiniger met reservoir voor reinigingsvloeistof

De Cyclone is een ergonomisch ontworpen filterreinigingsapparaat met een reservoir aansluiting voor reinigingsvloeistof en langere borstels om dieper in de plooien te reinigen in minder tijd, met minder water en het verlengt de levensduur van de filter door deze in zijn originele staat te herstellen.

Deze reiniger met pistoolgrip en trekker mechanisme is nauwkeurig ontwikkeld en gefabriceerd uit materialen en borstelharen van hoge kwaliteit. De Cyclone vermindert de filterreinigingstijd en zorgt voor een veel schonere filter, door meer vuil en vet te verwijderen dan traditionele reinigingsapparaten. De haren van de borstels zijn speciaal ontworpen om hard tegen vuil op te treden, zonder het filtratie weefsel aan te tasten.

Dit is het enige apparaat op de markt dat het gebruik van borstels en krachtige waterstralen combineert in een ‘borstel en spoel’ actie, dit zorgt voor een moeiteloze maar intensieve reiniging van de filter, zelfs diep in de plooien, en tevens voor minder watergebruik!

 • Wekelijks of tweewekelijks:
  1. Spray de filter in met IDEALe Spas Filter Net Spray via het Cyclone apparaat.
  2. Na 4 a 6 minuten, spoel de filter grondig schoon met de Cyclone
  Maandelijks:
  1. Laat uw filter minimaal 3 uur inweken in Spa Line Filter Reiniger poeder of Aqua Finesse Filter Reiniger
  2. Spoel hierna de filter grondig schoon met de Cyclone

Bewaar dit product voor later