Ideale Spas
Welkom op onze webshop
Bestel online

IDEALe Healthy Infra Sauna

Infrarood Sauna : De meest geavanceerde unieke IDEALe infraroodstralers PROFITEER VAN DE ACTIE'S IN ONZE SHOWROOM.

geven directe indringende warmte en de juiste veilige verhouding infraroodstalingen IR-A , IR-B en IR-C . Doordat er ook kortgolvige infraroodstraling (IR-A) wordt afgegeven, kan je zelfs met de deur open genieten van de infrarood. Om het dieperliggend spierweefsel te bereiken en een goede relaxatie te bekomen, is een IDEALe full spectrum kwarts infraroodstraler essentieel. Doordat de IDEALe infraroodstralen rechtstreeks inwerken op je lichaam, is de werking veel efficiënter dan bijv. sauna gebruiken. Bijkomend voordeel is dat je je omgevingstemperatuur zelf kan instellen en de warmte zeer comfortabel is. De meeste andere infraroodstralers genereren aangename warmte, maar niet de essentiële dieptewerking.

Gebruikte houtsoort voor infraroodcabine , Red Ceder - Canadese Hemlock :

IDEALe Spas infrarood-cabine's gebruiken enkel hout van de fijnste soort rode Canadese Ceder of Hemlock. Zowel de binnen- als de buitenzijde wordt van hetzelfde hout vervaardigd. Het gebruikte hout heeft een fijne structuur en door het natuurlijke oliegehalte wat erin zit, is het hout vanzelf beschermd tegen insecten en schimmels. Infraroodcabine's zijn onderworpen aan grote temperatuur verschillen. Goedkope houtsoorten zullen snel barsten of buigen. Canadese Red Ceder en Hemlock zijn ideaal voor onze IDEALe infraroodcabine's. Bediening : Om je cabine aan te schakelen, hoef je zelfs de deur niet te openen. De digitale bediening die buiten de infraroodcabine zit, is heel handig in te stellen : Temperatuur, tijd, verlichting,..... Ook de muziekinstallatie is een leuk extraatje.
Installatie van infraroodcabine : Je IDEALe infrarood-cabine installeren is vrij makkelijk door het unieke klik in systeem. Je plaatst hem binnen (tenzij het een buiten infrarood cabine is natuurlijk) waar je wil en op om het even welke ondergrond. Het enige wat je nodig hebt, is een gewoon stopkontakt. Immers verbruikt je infraroodcabine niet meer stroom dan een haardroger.

Hoe gebruik je een infraroodcabine en onderhoud van infraroodcabine :

Leg altijd een handdoek op de zitbank en op de vloer. Leg op de bank nog een extra handdoek klaar, die je kan gebruiken om je zweet weg te deppen. Gebruik je infraroodcabine in fasen. De 1e keer ga je niet te lang en start je met een aangename temperatuur. Als je lichaam er klaar voor is, verhoog je de temperatuur en tijd, zo bouw je langzaam je ideale infraroodsessie op. Neem een flesje water mee in de cabine. Best drink je ook water voor en na je infraroodsessie om het vochtverlies te compenseren. Neem iets ontspannends mee in je cabine, bijv. een boek of tablet. Stel je favoriete kleur in of laat de kleuren wisselen. Kijk naar een film terwijl je geniet van je infraroodsessie. Je kan ook een aromageurtje voor in de infraroodcabine gebruiken. Wij hebben voldoende soorten in voorraad, o.a. Eucalyptus, Lavendel, Jasmijn, Alpenkruiden, Dennen,...... De cabine mag u schoon vegen met een droge doek of statisch doekje. Gebruik geen water of detergenten. Mocht er een vlekje komen op het hout, kan je het d.m.v. een schuurpapiertje eenvoudig wegschuren.
Verfijnen op

Ontdek ons ruim assortiment

Professionele kwaliteit aan een vriendenprijs

Gratis verzending

Vanaf €120

Snelle levering

Direct verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd